Bookmakers in België: Unibet, Bwin of betFIRST?

Zie je door de bomen het bos niet meer en twijfel je tussen Unibet, Bwin of betFIRST? Dan helpen wij je graag uit de nood. Hieronder vind je een betrouwbare vergelijking tussen Unibet, Bwin en betFIRST zodat jij de juiste keuze kan maken. 

Unibet, Bwin of betFIRST?Bwinbetfirst
Sportweddenschappen5/54/54/5
Odds4/54/54/5
Mobiele app4/53/53/5
Streaming/live aanbod4,5/53,5/53,5/5
Totale score:4,4/53,5/53,7/5
Registreer je

Sportweddenschappen – winnaar Unibet

Unibet, Bwin en betFIRST hebben alle drie een uitgebreid aanbod aan sportweddenschappen, maar toch moeten we ook hier voor Unibet kiezen als winnaar.

Bij Unibet is het aanbod nog uitgebreider en heb je ook heel wat mogelijkheden om op andere evenementen te gokken. Denk maar aan populaire televisieprogramma’s of verkiezingen. Bij Unibet heb je bovendien ook heel wat minder bekende sporten zoals Floorball en Greyhounds. Het aanbod is hier dus ook iets gevarieerder.

Toch zit je ook bij Bwin en betFIRST goed als je wilt wedden op verschillende sporten, maar het aanbod van Unibet is moeilijk te overtreffen.

Odds – Gelijkstand

Als we de odds van Unibet, Bwin of BetFIRST met elkaar gaan vergelijken zien we nauwelijks verschillen. Het is dan ook moeilijk om een duidelijke winnaar uit te kiezen. Per weddenschap krijg je ongeveer evenveel uitbetaald bij elke bookmaker. Hieronder vind je een voorbeeld van de odds per bookmaker voor dezelfde wedstrijd:

Unibet:

Sportweddenschappen

Bwin:

Sportweddenschappen

betFIRST:

betFIRST

Wat betreft odds staan Unibet, Bwin en betFIRST dus op gelijke hoogte met evenveel punten.

De mobiele applicatie – winnaar Unibet

Heel belangrijk voor een online casino is een goed werkende mobiele app. Bij Bwin kunnen zowel Android als gebruikers van iOS de mobiele app downloaden. Dit geldt ook voor de app van betFIRST. Beide mobiele apps zijn handig in gebruik en je kunt er op alle sporten wedden en veilig stortingen doen.

Toch steekt de mobiele app van Unibet er bovenuit omdat het aanbod hier zo groot is, ook via de app. De mobiele app van Unibet is net iets overzichtelijker en je hebt er ook tal van functies zoals live streaming, notificaties en je kan je geschiedenis gemakkelijk raadplegen.

Ook wat de mobiele applicatie betreft, is Unibet de winnaar.

bookmakers_mobiel

Wil je meer te weten komen over de mobiele apps van Unibet, Bwin of betFIRST? Neem dan een kijkje op onze mobiele pagina’s.

Streaming/live aanbod – winnaar Unibet

Op vlak van streaming en live weddenschappen zijn zowel Unibet, Bwin of betFIRST echte aanraders. Je kan bij al deze bookmakers alle belangrijke wedstrijden live streamen. Je moet dan wel een geregistreerde gebruiker zijn en voldoende saldo op je account hebben.

Ook kun je bij bij alle drie een live weddenschap plaatsen voor en tijdens de wedstrijd.

unibet sport

Omdat we toch een winnaar moeten kiezen, gaan we voor Unibet omdat je hier net iets meer voordelen en functies hebt. Zo heb je bij Unibet ook live scores waar je de tussenstanden en actuele speeltijden kan bekijken.

Ons verdict: Unibet, Bwin of betFIRST?

Uit deze vergelijking kun je duidelijk opmaken dat Unibet hier als grote winnaar uit de bus komt. Bwin en betFIRST zijn ook kwalitatieve bookmakers met een groot sportaanbod, maar bij Unibet heb je nog meer keuze en mogelijkheden.

We zijn vooral onder de indruk van de mobiele app van Unibet en het enorme en gevarieerde aanbod aan sportweddenschappen. Je merkt meteen dat deze bookmaker heel wat ervaring heeft.

Wil je een volledige beoordeling lezen van Unibet, Bwin of betFIRST, dan kun je terecht op onze review-pagina’s :