BetCenter review: wat wij vinden van het spelaanbod & promoties

Hier is onze mening over BetCenter: quoteringen, promoties, mobiele app, de gebruiksvriendelijkheid van de site en nog veel meer.

CriteriaOnze beoordeling
Quoteringen2.5/5
Spelaanbod3.5/5
Promoties3.5/5
Mobiele App4/5
Stortingen en opnames5 /5
Klantenservice4/5
Onze algemene mening3/5
Een account aanmakenBinnenkort

Kansen van de weddenschappen: onze mening over de quoteringen — 2,5/5

De kansen zijn gemiddeld als je inzet op de favorieten. Als je op zoek gaat naar wat obscuurdere wedstrijden zijn de quoteringen vaak lager dan vie dan de concurrentie.

Voor de grote wedstrijden, zijn de quoteringen identiek: BetCenter is hierom niet zo interessant als sites als betFIRST of Unibet.

Het wedaanbod is zeer aantrekkelijk. Op een WK-wedstrijd (voetbal) zijn er meer dan 300 verschillende voorspellingen. Het is iets meer dan bijvoorbeeld betFIRST, maar 3 keer minder dan Ladbrokes. Toch is het een aantal dat de overgrote meerderheid van de gebruikers tevreden zal stellen.

BetCenter Review

De odds van BetCenter liggen in het lage marktgemiddelde. Toegegeven, het spelaanbod is aanzienlijk, maar het zal alleen gokkers tevreden stellen die op zoek zijn naar ultraspecifieke voorspellingen. De anderen (95% van de spelers) zullen gevoeliger zijn voor de quoteringen bij grote weddenschappen.

Onze mening over aanbevolen weddenschappen op BetCenter — 3,5/5

BetCenter heeft een zeer compleet voorspellingsaanbod: er zijn meer dan dertig sporten beschikbaar, waaronder voetbal, Formule 1, basketbal en zelfs e-sports.

Wat voetbal betreft kun je bijvoorbeeld wedden op de uitslag van een wedstrijd of competitie, maar ook op doelpunten, spelers, kaarten, wedstrijdfeiten etc.

Net als op de andere sites is het mogelijk om eenvoudig, gecombineerd of systeem te wedden. De inzet kan op de lange termijn worden geplaatst, maar ook zelfs tijdens de wedstrijd.

Het aanbod aan weddenschappen en sporten is zeer uitgebreid. Het sportsbook ziet eruit als degene die je op elke andere Belgische site zou vinden. Op het sportsbook van BetCenter valt er weinig aan te merken.

Onze mening over de BetCenter promoties — 3,5/5

Onder de aanbiedingen die we op de site hebben geïdentificeerd vallen de volgenden:

  • CashOut: de must-have voor bookmakers. Optie waarmee je de verzilvering van jouw weddenschap kunt verkrijgen. Annuleer je voorspelling en verzamel geld. Het bedrag hangt af van de kans die je hebt om jouw inzet te winnen op het moment dat je het verzoek indient.
  • Superfan: verdien elke week €5 bonus. Om je wekelijkse bonus te ontvangen, moet je eerder €110 hebben gespeeld (eenmalig) en een speciale quiz hebben voltooid.
  • Boosted odds: een verhoogde bonus op vooraf geselecteerde weddenschappen.
  • Accumulator beloningen: plaats een gecombineerde weddenschap op 5 wedstrijden of meer en ontvang tot 30% extra op de quotering.
  • Incidentele promoties volgens het nieuws van het moment: met name bij grote evenementen zoals de Olympische Spelen of het WK voetbalBetCenter Promoties

BetCenter biedt vele aanbiedingen, waarvan sommige vrij zeldzaam zijn in België (bijvoorbeeld bonussen op gecombineerde weddenschappen).

Aan de andere kant is er geen “Bet Builder”, dat wil zeggen de mogelijkheid om gecombineerde weddenschappen af ​​te sluiten op een enkele ontmoeting.

Over het algemeen is het promo-aanbod interessant voor casual spelers, maar niet scherp genoeg voor ervaren gokkers.

Mobiele applicatie: onze mening over BetCenter — 4/5

BetCenter heeft een mobiele app voor iOS en Android om jouw weddenschappen te plaatsen.

Onder de kenmerken zijn:

  • Meer dan vijftig sporten aangeboden.
  • Pre-match of live voorspellingen.
  • Filters om jouw weddenschappen gemakkelijker te vinden.
  • Mogelijkheid om geld te verdienen met voorspellingen die online in verkooppunten zijn geplaatst.
  • Uitgebreide statistische database.

De mobiele app van BetCenter is zeer succesvol: hij is prettiger in gebruik dan de site en zelfs beter leesbaar. Om het te downloaden, ga je naar de site of naar de App Store als je een iPhone of iPad heeft.

BetCenter Mobiele applicatie

Stortingen en opnames: overzicht van de opties aangeboden op BetCenter Belgium — 5/5

Om stortingen te doen, biedt BetCenter je verschillende mogelijkheden: Bancontact, Neteller, Skrill, PayPal, Hipay of bankoverschrijving.

Het geld staat meteen op je account (behalve bij bankoverschrijvingen waar je 3 tot 5 dagen moet wachten).

Opnames worden gedaan via bankoverschrijving of Skrill. Het kan tussen de 3 en 4 dagen duren voordat het geld arriveert.

Moeilijk om iets te vinden om over te klagen met stortingen/opnames bij BetCenter. Alles is aanwezig.

Klantenservice van BetCenter — 4/5

In geval van problemen, stel je vraag aan de BetCenter-ondersteuning. Je hebt 2 mogelijkheden:

Live Chat: geopend van maandag t/m zondag tussen 11.00 en 23.00 uur.

E-mail: stuur een bericht naar support@betcenter.be

In vergelijking met andere sites in België is er geen contactformulier of directe telefoonlijn. Wel heb je live messaging en een e-mailadres tot je beschikking, wat meer dan genoeg is.

De middelen om contact op te nemen met BetCenter-ondersteuning zijn volledig adequaat. Gebruik Live Chat als je een snel antwoord nodig hebt, of e-mail als jouw vraag een uitgebreid antwoord vereist.

Onze mening over BetCenter: wat vonden we van de site? — 3/5

✔ De +❌ De –
Mobiele app van goede kwaliteitRelatief ongunstige quoteringen
Veel bonusaanbiedingenLage uitbetaling

BetCenter is een bookmaker die beginnende spelers zal aanspreken, maar die ervaren gokkers ongetwijfeld zal teleurstellen.

De kansen zijn lager dan op andere sites. Zelfs als het wedaanbod erg compleet is, zal het tekort sommige gebruikers ertoe aanzetten ergens anders te zoeken.

De promotionele aanbiedingen zijn divers, maar ze missen iets concurrentievermogen. Daarnaast ontbreken enkele belangrijke features (mogelijkheid om een ​​handset te maken op een enkele match) wat een impact heeft op de aantrekkelijkheid van de operator.

De mobiele app is van goede kwaliteit: ergonomisch en prettig in gebruik, het is een uitstekend alternatief voor de website van de bookmaker.

Concluderend, BetCenter biedt niets nieuws in een toch al overvolle markt. Het is geen slechte site, maar het heeft niets dat ervaren spelers kan aantrekken.

Nieuw in de wereld van wedden? Beproef je geluk: je krijgt toegang tot een solide bookmaker met een gediversifieerd aanbod.