Eerlijke betFIRST review: Aanbod sportweddenschappen, mobiele app en live streaming

Lees deze eerlijke betFIRST review en ontdek of deze bookmaker bij je past. Wij beoordelen alle aspecten van betFIRST waaronder de welkomstbonus, de mobiele app, het aanbod, de betaalopties en de klantendienst.

In de onderstaande tabel zie je al onze scores op een rij:

 betFIRST Review
Aanbod sportweddenschappen3/5
betFIRST TV3/5
betFIRST app3,5/5
Betaalmethoden4/5
Klantenservice4/5
Onze gemiddelde score3,5/5
Registreer je
betfirst review

Aanbod sportweddenschappen – 3/5

Een belangrijke factor in onze betFIRST review is het aanbod. Het aanbod sportweddenschappen van betFIRST is heel vergelijkbaar met het aanbod van vele andere bookmakers.

De keuze uit sporten om op te wedden is zeer divers en uitgebreid. Wat voetbal betreft kun je inzetten op alle mogelijke competities in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere sporten zoals tennis, basketbal, ijshockey, baseball, boksen, cricket, darten, honkbal, golf enzovoort.

Wat we nog missen bij betFIRST is de mogelijkheid om in te zetten op paardenraces. Bij vele andere online casino’s kun je ook gokken op niet-sportieve evenementen zoals award shows of politieke uitslagen. Ook dit vinden we bij betFIRST niet terug.

betfirst aanbod

Toch heb je bij deze bookmaker een mooie keuze en krijg je de mogelijkheid om verschillende soorten weddenschappen te plaatsen. Denk maar aan enkelvoudige en gecombineerde weddenschappen.

betFIRST TV – 3/5

Er is niets zo spannend als je favoriete wedstrijden live te volgen en daar is betFIRST het helemaal mee eens. Via de website kun je gebruik maken van betFIRST TV. Dit is een dienst waarmee je via een live streaming sportwedstrijden kan volgen.

Via betFIRST TV worden er jaarlijks meer dan 10.000 wedstrijden aangeboden. Dit is erg mooi, maar in vergelijking met het aanbod van andere Belgische bookmakers zoals Unibet is er toch nog veel ruimte voor uitbreiding.

Om gratis live wedstrijden te kunnen bekijken, moeten spelers zich eerst inschrijven en over voldoende geld beschikken op hun account. Het volstaat echter ook dat je in de laatste 48 uur een weddenschap hebt gedaan.

Ga je naar het aanbod op de website, dan kun je zoeken naar het TV-icoontje dat je vindt naast de wedstrijd. Als dit icoontje aanwezig is, kun je de wedstrijd live bekijken via betFIRST TV. De wedstrijden kun je bekijken op alle apparaten. Of je nu wilt kijken via je desktop of je smartphone, betFIRST TV draait vlot op alle toestellen.

betFIRST App – 3,5/5

Het volgende punt dat we bespreken in onze betFIRST review is de mobiele app. betFIRST beschikt over een applicatie die compatibel is met apparaten van Android, iOS en Windows. Waar je ook bent, je kunt via de betFIRST app probleemloos een weddenschap plaatsen, live wedstrijden bekijken, stortingen doen op je account en contact opnemen met de klantenservice.

Het aanbod is vrij uitgebreid met tientallen sporten om op te wedden en duizenden live wedstrijden per maand. Daarnaast beschikt de betFIRST app over verschillende handige functies die het gokken nog gemakkelijker maken voor de speler. Zo kun je bijvoorbeeld je geschiedenis bekijken van vorige inzetten die je hebt geplaatst, je kan gebruik maken van de Cash-out functie en je krijgt de mogelijkheid om push-meldingen te ontvangen.

betfirst app

Via de betFIRST app heb je vrijwel alles wat je nodig hebt binnen handbereik en dat is wel een must voor mobiele spelers.

betFIRST review betaalmethoden – 4/5

Als je wil inzetten bij een bookmaker, wil je natuurlijk op een snelle en veilige manier kunnen betalen. Dat is bij betFIRST zeker mogelijk aangezien deze bookmaker beschikt over een brede waaier aan veilige betaalmethoden:

  • Bancontact
  • HiPay
  • betFIRST Prepaid Card, Paysafecard
  • Neteller, Skrill, PayPal
  • Ticket Premium

Meer dan genoeg mogelijkheden als je het ons vraagt. Waar je wel op moet letten is dat als je betaalt via Neteller of Skrill, je de welkomstbonus niet kan ontvangen. Stortingen verschijnen vrijwel onmiddellijk op je spelersaccount zodat je meteen kan gaan inzetten.

Uitbetalingen verlopen eveneens vrij vlot. Wil je een geldopname doen, dan kun je dit eenvoudig regelen via je account. Van zodra de nodige controles zijn uitgevoerd, ontvang je je winst binnen enkele werkdagen op je bankrekening.

Voor betaalmethoden kunnen we deze bookmaker zonder twijfel een hoge score geven in onze betFIRST review.

Klantendienst– 4/5

Een betFIRST review is natuurlijk niet compleet zonder een blik te werpen op de klantenservice. Als je vragen of problemen hebt, wil je uiteraard snel geholpen worden op een vriendelijke en professionele manier. Vandaar dat betFIRST zijn spelers verschillende mogelijkheden aanbiedt om contact op te nemen:

  • De online chat-functie op de site.
  • Telefonisch contact: +32 (0) 78 48 05 97
  • Een e-mail sturen naar info@betfirst.be
  • Faxen naar 02 400 29 80
  • Per post naar betFIRST SAVEGAS, Frankenstraat 79, 1040 Brussel
betFIRST klantenservice

De meest gebruikte methode van contact is de live chat-functie aangezien je via deze manier al binnen enkele seconden rechtstreeks met een medewerker kan praten. E-mails worden binnen de 24 uur beantwoord en ook telefonisch hoef je nooit echt lang te wachten.

Onze eindscore van deze betFIRST Review – 3,5/5

In deze betFIRST review zijn we over het algemeen tevreden.

Er zijn nog enkele puntjes die voor verbetering vatbaar zijn. Het aanbod zou iets ruimer mogen zijn met bijvoorbeeld ook opties om op paardenraces en andere evenementen te wedden. Dit geldt ook voor het live aanbod via betFIRST TV.

Een volledig overzicht van alle min- en pluspunten van deze betFIRST review vind je hier:

Wat we goed vindenWat we niet goed vonden
 

 

De vlotte mobiele app

Tal van veilige betaalmethoden

·          Aanbod sportweddenschappen mag iets uitgebreider