Bingoal paardenrennen: onze review

Wedden op paardenraces doe je natuurlijk bij Bingoal paardenrennen. Deze bookmaker is gespecialiseerd in het aanbieden van weddenschappen op paardenrennen uit Frankrijk en tal van andere landen. Lees snel verder voor een volledige review!

We beoordeelden Bingoal paardenrennen op basis van de volgende factoren:

Bingoal paardenrennenOnze score
🐴 Aanbod paardenraces4,5/5
🏇 Live inzetten4/5
📱 Mobiele app3,5/5
💰 Betaalopties3,5/5
📞 Klantenservice2/5
⭐ Gemiddelde score:3,5/5
Schrijf je in :
bingoal paardenrennen

Aanbod paardenraces – 4,5/5

De meeste spelers weten al dat je bij Bingoal terecht kan voor het wedden op voetbal en andere sporten. Deze bookmaker beschikt echter ook over een uitgebreide rubriek met Bingoal paardenrennen. Dit zien we niet vaak terug bij andere bookmakers. Zelfs bij de grootste bookmakers kunnen we vaak geen optie vinden om in te zetten op paardenraces. Dit maakt Bingoal op dat vlak vrij uniek.

Als je denkt aan wedden op paardenraces, denk je waarschijnlijk meteen aan races uit Frankrijk. Paardenrennen uit Frankrijk zijn namelijk het meest populair. Naast Bingoal paardenrennen Frankrijk, kun je echter op nog veel meer paardenraces inzetten:

 • Australië
 • Frankrijk
 • België
 • Marokko
 • Hong Kong
 • Spanje
 • Zuid-Afrika
Bingoal paardenrennen aanbod

In de rubriek paardenrennen van Bingoal krijg je een mooi overzicht te zien van alle lopende paardenraces uit de verschillende landen. Daarnaast kun je ook de kalender en de resultaten per maand bekijken.

Er zijn heel wat verschillende Bingoal paardenraces Frankrijk en meer. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

 • R1 – Vincennes
 • R2 – Deauville
 • R3 – Happy Valley
 • R4 – Le Croisé-Laroche
 • R5 – Son Pardo
 • R6 – Launceton
 • R7 – Marseille-Borely
 • Kenilworth

Wij zijn erg onder de indruk van het Bingoal paardenrennen aanbod. Alle belangrijke wedstrijden uit binnen- en buitenland worden aangeboden door deze bookmaker. Bovendien kun je alle informatie bekijken in een handig overzicht.

Bingoal paardenrennen: live inzetten – 4/5

Het aanbod van Bingoal is erg compleet. Uiteraard kunnen paardenliefhebbers hier ook live wedstrijden bekijken en live inzetten plaatsen. Via de live streaming van Bingoal kun je een paardenrace selecteren die momenteel live wordt uitgezonden. Als je beschikt over een Bingoal account en geld gestort hebt, kun je het live platform openen op je toestel.

Nu hoef je enkel nog een paardenrace te selecteren en je krijgt de desbetreffende wedstrijd meteen live op je scherm te zien. Je kunt ervoor kiezen om de paardenrace gewoon te bekijken, maar je kunt natuurlijk ook een weddenschap plaatsen tijdens de wedstrijd. Dit kun je doen via het wedstrookje. Hier kun je het bedrag van je weddenschap en ook het soort weddenschap invullen.

Als je kiest voor Bingoal paardenrennen Frankrijk kun je bovendien kiezen om de wedstrijd in het Frans of in het Engels te bekijken. De andere paardenraces zijn beschikbaar in het Engels.

Bingoal live spelen paardenrennen

Bingoal geeft zeker voldoende mogelijkheden om live paardenraces te bekijken en een live weddenschap te plaatsen. Spelers die geregistreerd zijn, kunnen meteen het wedstrookje invullen en live wedden.

Mobiele app – 3,5 /5

Mobiel wedden is natuurlijk belangrijk de dag van vandaag. Steeds meer spelers zetten graag in via hun mobiele toestel. Dit is ook bij Bingoal paardenrennen mogelijk, maar niet via een mobiele app. Deze bookmaker heeft nog geen app gelanceerd en het is niet duidelijk of dit in de toekomst nog gaat gebeuren.

Wil je toch via je smartphone of tablet een weddenschap op paardenraces plaatsen. Dan kun je dit doen via de mobiele versie van de website. Via je mobiele browser kun je de website van Bingoal openen en inloggen op je account. Je zult merken dat de site aangepast is aan mobiele toestellen zodat je op deze manier ook probleemloos van het aanbod kan genieten.

Bingoal paarden live stream

Toch hopen we dat er in de toekomst nog een mobiele app van Bingoal zal verschijnen. Dit maakt het mobiel wedden namelijk nog praktischer en eenvoudiger.

Betaalopties – 3,5/5

Na  het openen van je account, is het noodzakelijk om een storting over te maken. Doe je dit niet dan krijg je geen toegang tot het live platform van Bingoal en kun je ook geen weddenschappen plaatsen. Vraag je je af welke betaalopties Bingoal aanbiedt? Bekijk dan het overzicht hieronder:

 • Visa Debit
 • Paysafecard
 • Klarna
 • Skrill, Neteller
 • Bancontact
 • Belfius, ING
 • Maestro

Dit zijn meer dan voldoende mogelijkheden om te storten, als je het ons vraagt. Een extra voordeel zou de optie zijn om via PayPal te betalen, maar deze betaalmethode biedt Bingoal niet aan.

Bingoal betaalmethoden

Heb je winst gemaakt en wil je dit laten uitbetalen? Dan kun je dit aanvragen via je persoonlijke account. Na goedkeuring van je aanvraag, zal het geld binnen enkele dagen worden overgemaakt op je bankrekening.

Klantenservice – 2/5

Een laatste factor die we gaan beoordelen in deze Bingoal paardenrennen review is de klantenservice. Helaas zijn we hier iets minder tevreden over.

Heb je een probleem of een vraag, dan wil je het liefst zo snel mogelijk met een operator van de website spreken. De meeste bookmakers bieden daarom de mogelijkheid aan om live te chatten of te bellen. Deze contactmogelijkheden geeft Bingoal helaas niet. De enige optie om een rechtstreekse vraag te stellen is door een e-mail te sturen via het contactformulier. Dit formulier vind je terug onder de knop ‘Help & Contact’ op de website van Bingoal.

Alvorens je een e-mail stuurt kun je de FAQ’s van Bingoal raadplegen. Op deze pagina worden al heel wat praktische onderwerpen besproken. Heb je toch een e-mail gestuurd? Dan dien je gemiddeld 24 uur te wachten op een antwoord.

Kunnen we Bingoal paardenrennen aanraden?

Het antwoord op deze vraag is ‘ja’. Ondanks het feit dat de klantenservice niet aan onze verwachtingen voldoet, is Bingoal toch wel een bookmaker die indruk maakt wat betreft weddenschappen op paardenraces. De rubriek met beschikbare paardenraces is erg ruim en divers. Je kan ook live wedden via het live streaming platform en je kunt gebruik maken van de mobiele versie van de website als je wilt inzetten via je smartphone of tablet.

De betaalopties zijn ook zeker uitgebreid genoeg, al zou het ook wel leuk zijn als je kon storten via PayPal. De klantenservice beschikt helaas niet over een live chat of een telefoonnummer en dat vinden we toch wel jammer.

Hieronder sommen we alle voor- en nadelen van Bingoal paardenrennen nog eens op:

Wat vinden we goedWat vinden we minder goed
Paardenraces uit binnen- en buitenlandGeen mobiele app
Live inzetten via het streaming platformBeperkte klantenservice
Vlotte betaalmogelijkheden