Geniet van de beste Jupiler Pro League livestream

De Jupiler Pro League livestream is de favoriete voetbalwedstrijd van vele online gokkers. Op deze pagina werpen we een blik op verschillende bookmakers die de Jupiler Pro League live aanbieden zodat jij de beste keuze kan maken. 

In onderstaande tabel kun je de voordelen terugvinden van de vier beste bookmakers:

Jupiler Pro League livestreamVoordelenSchrijf je in
unibet jupiler pro league
Unibet TV, gigantisch aanbod
ladbrokes jupiler pro league
Goede mobiele app, diverse wedmogelijkheden
betfirst jupiler pro league
betFIRST TV, scherpe beelden
Bwin jupiler pro league
Verschillende functies en vlotte live streaming

Waarom wedden op de Jupiler Pro League livestream?

Alle Belgen kennen de Jupiler Pro League en ook vele buitenlandse voetballiefhebbers willen deze wedstrijd voor geen goud missen. Deze voetbalcompetitie is de belangrijkste van ons land en is ook nog eens erg bijzonder. De Jupiler Pro League kennen we vooral voor de play-offs. Deze beginnen na een opeenvolging van dertig wedstrijden. Als eerste is er de play-off 1 waar de zes beste clubs het twee keer tegen elkaar opnemen.

De ploegen hebben eigenlijk al een voorsprong omdat ze de helft van de punten die gescoord werden in de voorgaande competities mogen meenemen naar play-off 1. In play-off 2 wordt er wel met 0 punten gestart.

De bedoeling van de play-off’s is dat de winnaar op een eerlijke manier de titel kan behalen en dus niet enkel beoordeeld wordt op basis van de uitslagen van de voorgaande competities. De slotfase van de play-off’s is dan ook erg interessant omdat de beste ploegen dan tegenover elkaar komen te staan. Dit is meestal ook het moment waarop de meeste gokkers het langst hebben gewacht. De spanning kan namelijk hoog oplopen.

jupiler pro league live stream

Welke weddenschappen kun je plaatsen op de Jupiler Pro League livestream?

Wil je een live weddenschap plaatsen op de Jupiler Pro League? Weet dan dat je diverse opties krijgt om in te zetten. Hieronder vind je een aantal weddenschap die je kan plaatsen:

  • De beste goalscorer
  • De winnaar van de wedstrijd
  • Het aantal goals
  • De winnaar van de competitie
  • Het aantal rode of gele kaarten

Alvorens je kan inzetten met een bepaalde weddenschap, dien je je eerst in te schrijven bij de aanbieder. Houd er rekening mee dat je, afhankelijk van de bookmaker, minimaal 18 of 21 jaar oud moet zijn. Daarnaast dien je een minimale storting over te maken op je account om te kunnen spelen.

Bekijk de Jupiler Pro League live

De beste manier om de Jupiler Pro League te bekijken is natuurlijk als je dit live kunt doen met een uitstekende beeldkwaliteit. Gelukkig zijn er tal van bookmakers die deze optie aanbieden aan vaste gebruikers. Tijdens het bekijken van de wedstrijd, kun je dan ook een weddenschap plaatsen.

Het leuke is dat je dit kunt doen via je computer, maar ook via je smartphone of tablet. Ook al ben je dus onderweg, je kunt nog steeds mobiel alles live bekijken en inzetten.

Waar kun je nu eigenlijk de beste Jupiler Pro League livestream bekijken? Hieronder bespreken we enkele bekende bookmakers.

Unibet

De bookmaker bij uitstek in België is natuurlijk Unibet. Op de website van deze aanbieder vind je een gigantische reeks voetbalwedstrijden om op te wedden, alsook een uitstekende livestream. Via Unibet TV kun je de Jupiler Pro League live in HD-kwaliteit zien.

Jupiler pro league odds

Wil je hier zo snel mogelijk gebruik van maken? Schrijf je dan meteen in bij Unibet en log in op je account. Als je beschikt over een positief speelsaldo kun je onbeperkt genieten van alle live wedstrijden van Unibet TV.

Ladbrokes

Een andere sterke bookmaker met uitstekende live streams is Ladbrokes. Je kunt hier niet alleen de Jupiler Pro League op de voet volgen, maar ook een heleboel andere belangrijke voetbalwedstrijden. Bij Ladbrokes kun je via het live center alle beschikbare wedstrijden live bekijken. Dit is mogelijk op je dekstop, maar ook via mobiele toestellen van Android en iOS.

jupiler pro league livestream mobiel

Net zoals bij Unibet, dien je aan enkele voorwaarden te voldoen als je de wedstrijden live wilt bekijken. Eerst moet je door het registratieproces en vervolgens dien je een bedrag te storten op je spelersaccount. Daarna kun je probleemloos genieten van de Jupiler Pro League livestream.

betFIRST

betFIRST is een bekende bookmaker in België, vooral als het op voetbalwedstrijden aankomt. De Jupiler Pro League wordt hier dan ook uitgebreid aangeboden met diverse weddenschappen en functies. Wil je de wedstrijd live bekijken? Klik dan op betFIRST TV. Dit is het live platform van deze bookmaker en is toegankelijk voor geregistreerde spelers die beschikken over een positief speelsaldo.

Ook betFIRST beschikt over een mobiele app waarmee je ook van betFIRST TV kan genieten. Je hoeft de Jupiler Pro League dus zeker niet te missen.

betfirst tv

Bwin

De laaste bookmaker die we gaan bespreken is Bwin. Het aanbod van Bwin is iets beperkter dan dat van de andere bookmakers, maar wat voetbal betreft zit je hier zeker goed. Alle grote competities van België en de rest van de wereld worden hier aangeboden.

Bwin Jupiler pro league live

Bwin doet niet onder op vlak van kwaliteit. Spelers die geld hebben gestort op hun account, kunnen gebruik maken van de livestream en in topkwaliteit de beste voetbalwedstrijden bekijken. Dit kan ook op mobiele toestellen. Als je in de laatste 24 uur een weddenschap hebt geplaatst kun je ook alle live wedstrijden bekijken op Bwin.

Conclusie: Jupiler Pro League livestream

Zoals je al kon merken kun je bij diverse bookmakers genieten van een uitstekende Jupiler Pro League livestream. Wij deden de vergelijkende test en stellen vast dat Unibet nog steeds op nummer 1 staat wat betreft kwaliteit, aanbod en live streaming. Deze bookmaker heeft net iets meer mogelijkheden dan zijn concurrenten.

Toch kun je ook bij Ladbrokes, betFIRST en Bwin genieten van een vlotte livestreaming. Het verschil is dat er iets minder wedstrijden worden aangeboden, maar de Jupiler Pro League wordt natuurlijk altijd aangeboden.

Het is natuurlijk aan jou om de beste keuze te maken als je de Jupiler Pro League live wilt bekijken. We raden je aan om alle voor- en nadelen goed af te wegen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.