StanleyBet bonuscode

Voor nieuwe spelers heeft Stanleybet in 2023 interessante bonuscodes. Als je een account aanmaakt krijg je speeltegoed dat bij alle onderdelen van de site ingezet kan worden.

  • Klik op onderstaande button om jouw StanleyBet bonuscode te ontvangen.
  • Je zal worden doorverwezen naar de website van de bookmaker. De bonuscode zal daarna in de button verschijnen.
Stanleybet logo

Wat voor promoties heeft Stanleybet?

Er zijn aanbiedingen beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers:

Multiple bets

Deze korting wordt hoger, naarmate je meer inzetten doet. Dit begint bij een multiple bet (meervoudige weddenschap) van 5 selecties. Wanneer je 5 inzetten doet, krijg je 5% korting. Dit loopt als volgt op:

  • 5 selecties: 5%
  • 6-8 selecties: 10%
  • 9-10 selecties: 15%
  • 11-25 selecties: 20%

De minimum quotering voor een enkelvoudige selectie moet 1.2 zijn. Deze bonuscode geldt alleen bij Stanleybet verkooppunten!

Stanleybet bonuscode

Er is momenteel geen online bonuscode verkrijgbaar. Zodra dit verandert stellen we je daarvan op de hoogte.

Mocht je interesse hebben in andere mooie aanbiedingen, bekijk dan eens ons 10Bet artikel.

Het speelaanbod

Deze bookmaker biedt weddenschappen in de volgende categorieën: Voetbal, tennis, basketbal, atletiek, baseball, wielrennen, formule 1, zaalvoetbal, handbal, hockey, motorrijden, rugby, volleybal en andere evenementen.

In aanvulling op de normale weddenschappen behoort ook live wedden tot de mogelijkheden. Je kunt online inzetten op wedstrijden, terwijl deze bezig zijn. De wedstrijden kunnen ook live gevolgd worden op grote schermen in de winkel – waar ook tijdens het verloop van de wedstrijd gewed kan worden*.

Zowel online als in de winkel, kunnen de huidige statistieken van de aangeboden sportevenementen geraadpleegd worden.

stanleybet sportstats

Tenslotte is wedden in België altijd belastingvrij. Wanneer je voor €10 wedt, dan speel je ook daadwerkelijk voor €10.

*Live wedstrijden volgen is niet bij alle Stanleybet verkooppunten mogelijk

Hoe werkt het wedden?

Voorheen konden weddenschappen alleen bij verkooppunten zelf gedaan worden. Sinds kort kun je online je weddenschap aanmaken, printen en daarna bij het verkooppunt inleveren. Dit werkt stap voor stap als volgt:

  • Onder het tabblad ‘Aanbod sportweddenschappen’ op de website, staan alle sporten en de bijbehorende gepland wedstrijden duidelijk weergegeven.
Stanleybet wedden bonus

  • Achter elke geplande wedstijd staat een logotje van een staafdiagram. Als je dat aanklikt krijg je een overzicht van de speelhistorie van die 2 partijen en kun je een inschatting maken van de kansen van elke partij en de meest waarschijnlijke einduitslag.
Stanleybet uitleg wedden

  • Als je vervolgens het scherm met de statistieken sluit, kun je achter de wedstrijd aanklikken wat je voorspelling is. Je inzet wordt zichtbaar in het overzicht aan de rechterkant van het scherm. Als je klaar bent met inzetten, kun je dit overzicht opslaan en uitprinten en daarmee naar een verkooppunt gaan.
Stanleybet uitleg wedden

Verkooppunten

Het van oorsprong Ierse bedrijf, opgericht in 1958, is vandaag de dag actief in 8 Europese landen met ruim 2.000 verkooppunten en 3.000 werknemers. In 2004 is de Belgische versie van de website gelanceerd. In België zijn er zo’n 200 verkooppunten, waarvan de meerderheid zich in boeken- en tijdschriftenwinkels bevindt. Bij grote steden als Brussel, Antwerpen en Luik zijn ook officiële Stanleybet shops. Op de website vind je een verkooppunten zoeker.

Wat heeft Stanleybet verder te bieden?

Nieuws

Op een aparte tab op de site worden nieuwsberichten geplaatst. Dit kan gaan over aankomende competities of wedstrijden, praktische informatie, of toelichting van kwesties waar gebruikers tegenaan lopen. Momenteel is er bijvoorbeeld een toelichting te vinden op het wedden. Er blijkt onduidelijkheid te zijn over de optie H2h 1×2 (Head to Head 1×2). Dit geeft aan welke van 2 ploegen het beste eindigt bij de afloop van een competitie. De gedetailleerde uitleg is op de website te vinden.

Wed school

Ondanks dat weddenschappen voor een groot gedeelte op geluk gebaseerd zijn, proberen ze bij Stanleybet hun spelers te helpen het zo goed mogelijk te doen. Op een speciale ‘Betting school’ pagina worden de verschillende termen benoemd en uitgelegd. Dit gaat van eenvoudige vragen als: ‘wat is een weddenschap?’, tot het uitleggen van een volledige of partiële systeem weddenschap.

Facebook fanpagina

Interessante aanbiedingen, bonuscodes, maar ook tips en updates over lopende toernooien, worden grotendeels op de facebookpagina gedeeld. Het is sportweddenschap fans dan ook aan te raden om lid te worden van deze facebookpagina.

stanleybet facebook

Contactgegevens

Voor vragen en opmerkingen over StanleyBet bonuscode of andere zaken kun je contact opnemen via:

Tel: 02/709 85 60
Email: info@stanleybet.be

Tenslotte kun je online de informatiebrochure van de kansspelcommissie downloaden. Hierin staat uitgebreide informatie over verantwoord gokken.