Unibet Eredivisie: streaming, mobiele app, aanbod en voordelen

Dankzij het aanbod van Unibet Eredivisie kun je het Nederlandse topvoetbal op de voet volgen. Vele Belgische voetballiefhebbers houden ook van de Nederlandse voetbalvelden en Unibet speelt hier graag op in met zijn uitgebreide aanbod van de Eredivisie. 

Hieronder vind je een overzicht van onze score van de Unibet Eredivisie:

Unibet EredivisieOnze scoreSchrijf je in
Sportaanbod
5/5
📺 Live streaming
4/5
📱 Mobiele app
4/5
⭐ Voordelen en beloningen
4/5
Onze score:
4/5

Unibet Eredivisie sportaanbod – 5/5

Unibet is de grootste bookmaker van België en vooral wat sport betreft. Dit merk je meteen als je een kijkje gaat nemen op de website. Als je in de sportrubriek onder voetbal gaat kijken, krijg je meteen een lijst te zien van alle landen. Naast België kun je wedden op voetbalcompetities uit Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk, Australië, Bolivia, Costa Rica, Denemarken, Finland, Griekenland en nog vele andere landen.

Wil je alle weddenschappen en wedstrijden van de Eredivisie bekijken? Dan klik je op ‘Nederland’ en vervolgens op ‘Eredivisie’. Je krijgt dan meteen een overzicht te zien van de live wedstrijden van de Eredivisie die binnenkort zullen doorgaan.

unibet eredivisie


Soorten weddenschappen

Het leuke is dat je heel wat verschillende soorten weddenschappen kan plaatsen op de Unibet Eredivisie. Hieronder volgt een overzicht van de soorten weddenschappen die beschikbaar zijn:

 • Seizoenswinnaar
 • Top 3
 • Aantal hoekschoppen
 • Teams die het hoogst zullen eindigen in het klassement
 • Topscorer
 • Wie het meeste assists aflevert
 • Aantal doelpunten

De keuze om te wedden is bij Unibet erg groot en dat maakt het voor de spelers nog interessanter. Bovendien kun je bij deze bookmaker per wedstrijd de statistieken van beide ploegen bestuderen zodat je altijd de juiste weddenschap kan plaatsen.

Wedden op andere sporten

Voetbalweddenschappen zijn bij Unibet het talrijkst omdat dit nog steeds de meest populaire sport is. Unibet heeft echter nog heel wat andere sporten in de aanbieding waaronder atletiek, badminton, darts, golf, honkbal, netbal, rugby, basketbal, surfen, tennis, volleybal, wielrennen en ga zo maar door.

unibet andere sporten

Uniek bij Unibet is dat je ook op verschillende esports kan inzetten. Zo kun je een weddenschap plaatsen op games als Fortnite, League of Legends en Dota 2. Daarnaast is er ook een rubriek met politiek en andere evenementen die niet aan sport gerelateerd zijn. Je kunt bijvoorbeeld wedden op verschillende tv-programma’s, awards, prijzen en gebeurtenissen uit heel de wereld.

Wat het sportaanbod betreft kunnen we ons bij Unibet niet meer wensen. Alles is hier aanwezig om vlot op je favoriete sport te kunnen wedden en dat geldt zeker voor de Unibet Eredivisie.

Live streaming – 4/5

Wil je rechtstreeks alle wedstrijden van de Unibet Eredivisie live bekijken? Dan kan dit via de live streaming. Naast elke wedstrijd kun je bij Unibet duidelijk zien welke wedstrijden er live worden uitgezonden. Om gebruik te kunnen maken van de live streaming moet je er wel eerst voor zorgen dat je over een account beschikt.

Voorwaarden Unibet live streaming

Heb je het inschrijvingsproces doorlopen en wil je zo snel mogelijk een wedstrijd van de Eredivisie live bekijken? Dan dien je met twee voorwaarden rekening te houden:

 1. Er dient geld op je account te staan of
 2. Je moet in de laatste 24 uur een weddenschap hebben geplaatst

Als je aan één van deze voorwaarden voldoet, kun je zonder problemen alle live wedstrijden van Unibet bekijken. Zorg er dus altijd voor dat je account niet helemaal leeg is alvorens je een belangrijke wedstrijd wilt bekijken of dat je onlangs nog een inzet op de site hebt geplaatst.

Van de live streaming van Unibet mag je verwachten dat er geen storingen zullen plaatsvinden. De beelden zijn haarscherp zodat je in de hoogst mogelijke kwaliteit de Unibet Eredivisie en ander sportwedstrijden kan bekijken.

Unibet mobiele app – 4/5

De dag van vandaag is het een must om ook via je smartphone live naar de Eredivisie te kunnen kijken. Gebruikers van Unibet kunnen de mobiele app downloaden op toestellen van iOS en Android. Deze app biedt heel wat voordelen zoals:

 • Goede noteringen
 • 30.000 live stream events per jaar
 • Wekelijkse voordelen met winstverhogingen
 • Pre-match en live weddenschappen
 • Real-time scores, statistieken en live updates
 • Enkelvoudige en combinatieweddenschappen

Om de Unibet mobiele app te kunnen gebruiken moet je minimaal 18 jaar zijn. De app neemt 23,5 MB ruimte in op je toestel en is compatibel met iOS 11.0 of nieuwer. Android-gebruikers kunnen de app downloaden op eender welk toestel. Bovendien kun je de app in verschillende talen gebruiken waaronder Nederlands, Noors, Deens, Duits, Engels, Frans, Fins en Grieks.

Unibet app

De Unibet mobiele app is zeker een aanrader voor spelers die graag mobiel spelen en willen genieten van een uitstekende live streaming. Je kunt waar en wanneer je maar wilt de Eredivisie bekijken en ter plekke een weddenschap plaatsen. 

Unibet Eredivisie eindoordeel

Unibet kunnen we zonder twijfel aanraden aan elke sportliefhebber die graag een gokje waagt. Of je nu wilt inzetten op de Unibet Eredivisie of een andere populaire sport, bij deze bookmaker heb je altijd gigantisch veel mogelijkheden.

De live streaming verloopt erg soepel zowel op je desktop als via de mobiele app. Er zijn enorm veel verschillende soorten weddenschappen die je kan plaatsen en ook het sportaanbod heeft alles wat je je maar kan wensen.

Wij kunnen dus alleen maar positief zijn over Unibet en aan iedereen aanraden om bij deze bookmaker een gokje op de Eredivisie te plaatsen.