Unibet review: onze mening over de spellen

Commerciële content / +18/+21 / Enkel geldig voor nieuwe klanten / Algemene Voorwaarden / Gok op een verantwoorde manier

In deze Unibet review geven we je onze mening over deze bookmaker. We beoordelen het spelaanbod, de betaalmethoden, de mobiele app en de klantendienst.

In de tabel hieronder vind je onze score:

 Unibet Review
Spelaanbod4,5/5
Software en navigatie4/5
Mobiele app4/5
Betaalmethoden3,5/5
Klantenservice4/5
Gemiddelde score4/5
Registreer

Spelaanbod – 4,5/5

Bij Unibet kun je gokken op verschillende sporten. Het aanbod is enorm uitgebreid. Zowat alle sporten zijn hier aanwezig en daarnaast kun je ook gokken op politiek, wisselkoersen en nog vele andere onderwerpen.

Je kan live weddenschappen plaatsen, prognosetabellen en statistieken raadplegen,.. Alles wat een sportliefhebber nodig heeft. Het aanbod van Unibet is heel volledig en valt in de smaak bij zowel beginnende gokkers als bij de meer gevorderde spelers.

Daarnaast kun je bij Unibet ook spelen op enorm veel slotmachines, poker en andere tafelspellen. Voor ieder wat wils dus.

Aanbod van weddenschappen Unibet

Unibet software en navigatie – 4/5

De website van Unibet heeft een mooi ontwerp. Aan de hand van flash animaties kun je zien wat er op dit moment allemaal nieuw is. Dit trekken ze ook door in de verschillende spellen. Unibet werkt met ervaren softwareproviders zoals NetEnt. Hierdoor zijn de spellen steeds van de beste kwaliteit.

De spellen kun je gewoon in je browser spelen en een ander pluspunt is de taal. Alle informatie en spellen zijn immers in het Nederlands beschikbaar.

Unibet is een hele grote speler op de markt en dat merk je ook. Op vlak van software en navigatie kunnen we Unibet ook een verdienstelijke score geven in onze Unibet review.

Unibet mobiele app – 4/5

Ook de mobiele app van Unibet zit goed in elkaar. Zowel gebruikers van iOS en Android kunnen de Unibet app eenvoudig downloaden.

Er zijn heel wat functies beschikbaar op de app:

 • live weddenschappen
 • gratis streaming
 • veilig betalen
 • groot spelaanbod

Nog een voordeel is dat de eerste mobiele inzet die je doet wordt terugbetaald tot maximaal € 10. De Unibet app is zeker een aanrader, al heb je wel even de tijd nodig om je weg te vinden in het grote aanbod.

unibet review appunibet review appunibet review app

Betaalmethoden – 3,5/5

Nog een belangrijk aspect in onze Unibet review zijn de betaalmethoden. Je wilt natuurlijk op een veilige en gemakkelijke manier geld kunnen storten op je account. Unibet biedt de volgende betaalmogelijkheden:

 • Bancontact
 • Paysafecard of Ukash prepaid kaart
 • Neteller
 • Skrill
 • Bankoverschrijving

Geldopnames verlopen via de elektronische portemonnee (Neteller, Skrill) of per bankoverschrijving. Uitbetalingen via bankoverschrijving worden verwerkt binnen 3 tot 5 werkdagen en uitbetalingen via Neteller of Skrill zijn meestal iets sneller.

Bij Unibet kun je met een gerust hart een storting doen op je account. Wat we hier wel missen is de mogelijkheid om met PayPal te betalen.

Klantenservice – 4/5

Een laatste onderwerp in onze Unibet review is de klantenservice. Als je een vraag of probleem hebt kun je alvorens de klantenservice te contacteren terecht in de uitgebreide FAQ’s van Unibet. Hier wordt een antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. De kans is groot dat je hier al meteen de oplossing voor je probleem vindt.

Wil je toch rechtstreeks in contact komen met een medewerker, dan kun je dit doen op de volgende manieren:

 • Per e-mail: info-befr@unibetsupport.be
 • Telefonisch: 0800 744 38 (gratis nummer)
 • Live chat via de website

Daarnaast kunnen spelers ook nog terecht op het forum (de Unibet-gemeenschap). Een nadeel is dat dit forum enkel in het Engels beschikbaar is.

De medewerkers van Unibet zijn 24 uur en 7 dagen op 7 bereikbaar. Ze geven je steeds een vriendelijk antwoord op je vraag en helpen je zo snel mogelijk verder als je met een probleem zit. De klantenservice verdient een mooie 4 op 5 in onze Unibet review.

Unibet Review: ons eindoordeel

Unibet is een online casino dat heel sterk gegroeid is de laatste jaren. Je merkt ook in onze Unibet review dat we deze bookmaker op de meeste vlakken een hoge score kunnen geven.

Hieronder geven we je een overzichtje van de belangrijkste voor- en nadelen:

Unibet Review – Wat vonden we goedUnibet Review – Wat vonden we minder goed
 • Groot aanbod aan verschillende sporten
 • Veilige betaalmogelijkheden
 • Handige mobiele app
 

 

 • Geen betalingen met PayPal mogelijk