Unibet sports app review: downloaden, gebruik en voordelen

Commerciële content / +18/+21 / Enkel geldig voor nieuwe klanten / Algemene Voorwaarden / Gok op een verantwoorde manier

De Unibet sports app maakt het mogelijk om waar je maar wilt online te gokken. Je kan ermee wedden op tal van sporten zoals voetbal, golf, tennis en paardenrennen. In deze review werpen we een blik op alle functies van deze app.

In de tabel hieronder vind je onze score van de Unibet app:

Unibet sports app reviewCijfer
Systeemvereisten4/5
Functies3/5
Betaamethoden4/5
Reviews3,5/5
Download de app nu
unibet app

Wat moet ik doen om de Unibet sports app te downloaden?

De app van Unibet is beschikbaar voor spelers met alle soorten toestellen. Of je nu beschikt over een iPhone of een Android-toestel, je kunt de app eenvoudig downloaden. Hieronder vind je meer details over hoe je te werk gaat.

Voor iOS gebruikers

Spelers met een iPhone of iPad kunnen de Unibet app iphone eenvoudig downloaden in de Apple Store.

Voor Android gebruikers

Gebruikers van Android dienen iets meer stappen te volgen om de Unibet android app te downloaden. Het is namelijk niet mogelijk om deze app te downloaden via de Google Play Store.

Om de Unibet sports app te installeren kun je de volgende stappen volgen:

 1. Surf naar de website van Unibet.
 2. Ga naar de ‘Instellingen’ op je mobiele toestel.
 3. Selecteer daar ‘Veiligheid of ‘Apps’.
 4. Duid vervolgens ‘Unknown sources’ aan.

Unibet app Systeemvereisten

iOS gebruikers kunnen de Unibet sports app installeren op iPad, iPhone en iPod touch. Hiervoor is versie iOS 9.0 of hoger vereist.

Voor gebruikers van Android is er geen specifieke versie vereist. De Unibet sports app werkt op alle toestellen van Samsung, Huawei, Sony en Microsoft. Je moet er wel voor zorgen dat je 29.9 MB ruimte vrij hebt op je apparaat.

Kenmerken van de Unibet sports app

Je krijgt toegang tot enorm veel verschillende sporten via de app. Daarnaast kun je ook live weddenschappen plaatsen, zowel voor als tijdens de wedstrijd.

Via de app kun je gemakkelijk navigeren zodat je meteen terugvindt wat je zoekt. Je kan handig je betalingen regelen en ook contact opnemen met de klantenservice is geen probleem.

Gebruikers van de app kunnen profiteren van de beste odds voor een hele reeks sporten. Bovendien is het mogelijk om meldingen te ontvangen van live scores en ander nieuws. Op die manier blijf je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen van je favoriete sport. Daarnaast kun je ook op elk moment je inzetgeschiedenis raadplegen. Je krijgt een gedetailleerd overzicht te zien van al je vorige en lopende weddenschappen.

Unibet app

De app van Unibet is beschikbaar in verschillende talen waaronder ook het Nederlands. Je kunt veilig en snel betalen via de app en via de zoekfunctie vind je snel en eenvoudig sporten en competities terug.

Deze sport app heeft heel wat te bieden. Het is eigenlijk een allround app voor de echte sportliefhebber. Er zijn tal van handige functies en het aanbod is enorm groot.

Betaalmethoden

Om te kunnen wedden op je favorieten sporten, moet je er natuurlijk eerst voor zorgen dat er geld staat op je account. Hiervoor dien je eerst een account te openen. Dit kun je heel eenvoudig doen via de app. Het enige wat je moet doen is enkele persoonlijke gegevens invullen en je bent klaar om te storten.

Unibet biedt zijn spelers een waaier aan verschillende betaalmethoden aan. Je kunt een storting doen op je account met de volgende betaalopties:

 • PayPal
 • HiPay
 • Bancontact
 • Bankoverschrijving
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
Unibet betaalopties

Als je kiest uit één van deze betaalmethoden om een betaling over te maken, zul je merken dat het geld onmiddellijk op je speelrekening verschijnt. Houd er echter wel rekening mee dat dit niet geldt voor betalingen met bankoverschrijving. Als je kiest voor deze methode zal je enkele dagen geduld moeten hebben omdat de betaling iets meer tijd nodig heeft om verwerkt te worden.

Unibet Sports App – F.A.Q.

 • Hoe kan ik een weddenschap plaatsen via de app?

Als je de Unibet sports app geïnstalleerd hebt op je toestel, hoef je enkel nog een account aan te maken. Vervolgens kan je je eenvoudig aanmelden en een eerste storting doen op je account. Van zodra het geld beschikbaar is op je spelersrekening kan je beginnen spelen.

 • Hoe kan ik een storting doen via de Unibet app?

Je logt in op je account en gaat dan naar de betaalpagina. Daar kies je een gewenste betaalmethode uit. Vervolgens vul je nog even het bedrag en je gegevens in. Als je kiest voor e-wallets zoals PayPal en Skrill, heb je meteen toegang tot je geld en kun je onmiddellijk weddenschappen plaatsen. Dit geldt ook voor stortingen met Paysafecard. Als je echter kiest voor betalingen via bankoverschrijving moet je rekening houden met een verwerkingsduur van 2 tot 5 werkdagen.

Wil je graag meer weten over Unibet stortingen? Dan kun je doorklikken naar onze Unibet betaalpagina.

 • Hoe kan ik geld opnemen via de Unibet sports app?

Je kan een uitbetaling aanvragen door in te loggen op je account. Vervolgens kies je ‘Opnemen’. Daarna krijg je de betaalmogelijkheden te zien. Selecteer een optie en valideer je aanvraag. Na je aanvraag dien je even te wachten tot Unibet je vraag verwerkt heeft. Vervolgens wordt je uitbetaald met de betaaloptie die je gebruikt hebt om te storten.

 • Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

Je kan de klantendienst van Unibet bereiken:

 • Via de live chat
 • Per e-mail
 • Telefonisch

De medewerkers van Unibet zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Ze voorzien je ook steeds van een professioneel antwoord. Bovendien is er ook een Unibet Community. Dit is een soort forum waar je in contact kunt komen met andere spelers die advies geven en problemen oplossen. Hier kun je ook vragen stellen en communiceren met andere spelers en medewerkers van Unibet.

unibet sports

Unibet sports app review: eindbeoordeling

Met de Unibet sports app heb je heel wat mogelijkheden. Je kan waar en wanneer je maar wilt een gokje wagen op je favoriete sporten. Het aanbod is groot en je kan ook live weddenschappen plaatsen via de app. Bovendien biedt de app tal van handige functies zoals live statistieken en geschiedenis van je weddenschappen.

Een nadeel is dat Android gebruikers niet terecht kunnen in de Google Play Store voor het downloaden van de app.

In onderstaande tabel sommen we de belangrijkste voor- en nadelen nog eens op:

Wat zijn de voordelen van de Unibet app?Wat zijn de nadelen van de Unibet app?
Groot aanbod aan verschillende sporten 
Mogelijkheid om live weddenschappen te plaatsenApp kan niet gedownload worden in de Google Play Store
Veilige betaalmogelijkheden voor stortingen en geldopnames 
Klantenservice is makkelijk en snel bereikbaar 

Als je een volledige Unibet review wilt lezen, kun je steeds terecht op onze Unibet review pagina.