Voetbal live kijken: de beste tips en bookmakers van België

Voetbal live kijken is een echte must voor vele liefhebbers van deze sport. Sportfans die af en toe wedden hechten veel belang aan een kwalitatieve bookmaker. Wij zetten hieronder de beste bookmakers voor live sporten op een rij.

BookmakerVoordelenRegistreer je
Unibet

 

unibet voetbal live

Unibet TV, groot voetbalaanbod, handige app,..
Ladbrokes

 

ladbrokes voetbal live

Uitstekende live stream, tal van wedopties, statistieken,..
betFIRST

 

betfirst voetbal live

Handige functies, live wedden, uitstekende mobiele app,..

Bwin

bwin voetbal live

 

Live sport, vernieuwde website, goede odds,..
Casino777

 

bet777 voetbal live

Uitgebreid sportaanbod, gulle acties, diverse functies om te wedden,..

Waar kun je voetbal live kijken?

De bookmakers bieden een ideaal platform voor mensen die voetbal live willen kijken of een weddenschap willen plaatsen. Als je de mogelijkheid wilt om altijd en overal weddenschappen te plaatsen op een breed scala aan evenementen, is de eerste stap het vinden van een online goksite die aan je individuele behoeften voldoet.

sportweddenschappen

Tegenwoordig zijn er heel veel bookmakers die live sporten aanbieden. Of je nu een ervaren sportwedder bent of je eerste weddenschap wilt plaatsen, de websites van de bookmakers zijn toegankelijk voor iedereen.

Op de website van een bookmaker kun je niet alleen weddenschappen plaatsen. Als je alleen je favoriete wedstrijden live wilt bekijken zonder te wedden, kan dat natuurlijk ook. Veel live wedstrijden worden niet meer op televisie uitgezonden. Je doet er dan beter aan om je aan te melden bij een bookmaker die dit wel doet.

Aangezien het aanbod zo groot is, is het niet altijd gemakkelijk om een geschikte bookmaker uit te kiezen. Om je op weg te helpen, geven we hieronder een aantal factoren waarmee je best rekening houdt bij het maken van je keuze.

De odds

Sommige bookmakers passen de odds vaker aan dan anderen. Het zorgvuldig opvolgen van deze veranderingen kan een effectieve manier zijn om erachter te komen welke weddenschap de meeste waarde heeft.

De odds worden niet altijd op hetzelfde moment vrijgegeven. Dit verschilt van bookmaker tot bookmaker. Als je zo vroeg mogelijk een weddenschap plaatst, levert dit meestal betere odds op. Als je echter nog niet zoveel ervaring hebt met wedden, is het waarschijnlijk beter dat je wacht tot de wedstrijd dichter bij komt. Wedden bij een grote en bekende bookmaker is altijd een goed idee als je wilt profiteren van goede odds.

Het aanbod

Het aanbod van de bookmaker speelt ook een grote rol bij het maken van je keuze. Niet elke bookmaker biedt evenveel sporten en wedstrijden aan. Sporten zoals voetbal, tennis en basketbal zijn vrijwel altijd standaard aanwezig. Als je echter interesse hebt in minder voor de hand liggende sporten zoals snooker, darts en cricket is het aan te raden om eerst goed in het aanbod van de bookmaker te kijken voordat je een account opent.

betfirst live wedden

Veiligheid

Als je wilt wedden op voetbal of andere sporten is het belangrijk dat je dit doet bij een bookmaker die jouw veiligheid garandeert. Je zult namelijk persoonlijke en financiële gegevens moeten verstrekken via de website. Schrijf je dus niet zomaar in bij eender welke bookmaker. Bij bookmakers met een officiële licentie van de MGA of het VK zit je altijd goed. Denk maar aan bookmakers zoals Unibet, Ladbrokes, betFIRST en Bwin.

Klantenservice

Een goede klantenservice is essentieel. Je kunt immers altijd met vragen zitten en er kunnen zich ook technische problemen voordoen.

Wil je bijvoorbeeld voetbal live kijken en het lukt je niet om in te loggen op je account, dan wil je natuurlijk meteen geholpen worden. De beste bookmakers beschikken over een klantenservice met een live chat-functie. Dit betekent dat je via de website meteen kunt beginnen chatten met een medewerker. Dit is ongetwijfeld de meest efficiënte manier om contact op te nemen.

Live wedden en streamen

Voetbal live kijken wordt vooral online gedaan. Voor de echte supporters is het belangrijk om sporten live te kijken op een platform met een goede live stream. De kwaliteit van de beelden is namelijk heel belangrijk als je live gaat kijken naar een wedstrijd. Goede bookmakers zoals Unibet en Ladbrokes beschikken over een platform van uitstekende kwaliteit waarop je live wedstrijden kan bekijken. De beelden lopen erg vloeiend, zonder vertragingen of storingen. En dat is heel belangrijk als je de wedstrijd op de voet wilt volgen.

Voetbal live kijken voorwaarden

Als je graag een live voetbalwedstrijd wilt bekijken bij een bookmaker, zijn er enkele voorwaarden waarmee je rekening moet houden. Je moet je altijd eerst registreren voordat je toegang krijgt tot het live platform. Je kunt bij de meeste bookmakers eenvoudig een account openen door te klikken op de knop ‘registreer’ of ‘inschrijven’. Daarna kom je op een registratieformulier terecht. Eenmaal je alles hebt ingevuld, kun je inloggen op je account.

Unibet registratie aanmelden

Daarna moet je er nog voor zorgen dat er geld staat op je speelrekening. De volgende stap die je moet uitvoeren is dus een storting overmaken op je account. Daarna krijg je onbeperkt toegang tot de live stream van de bookmaker.

Ben je al een tijdje ingeschreven bij de bookmaker, maar is je speelsaldo op? Dan kun je in veel gevallen nog steeds voetbal live kijken als je in de laatste 24 of 48 uur een weddenschap hebt geplaatst. Wil je alle exacte voorwaarden weten? Neem dan een kijkje in de algemene voorwaarden van de bookmaker.

Voetbal live kijken: mobiel wedden

Voetbal live kijken kun je tegenwoordig ook op je mobiele toestel. Je kunt dus ook gewoon je favoriete voetbalwedstrijd live bekijken tijdens de treinrit naar huis van je werk. Als je onderweg wilt live streamen of wedden, kun je dit doen bij een bookmaker die beschikt over een gebruiksvriendelijke mobiele interface.

De meeste bookmakers beschikken over een website die perfect werkt op mobiele apparaten. Je kunt dan gewoon via je mobiele browser inloggen op de website van de bookmaker. Je krijgt dan toegang tot vrijwel het hele aanbod en alle functies van de desktop-versie.

mobiele app

Wil je echter nog meer kwaliteit? Kies dan voor een bookmaker met een mobiele app zoals Unibet. Unibet beschikt over een sports app die geschikt is voor elk type smartphone en tablet. Voetbal live kijken via een mobiele app zorgt voor nog meer stabiliteit. Je kan nog vlotter weddenschappen plaatsen en navigeren via de mobiele app.