Wedden op voetbal: de beste bookmakers en voetbalwedden tips

Wedden op voetbal is een waar genot als je dit doet bij een betrouwbare bookmaker. Je supportert voor je favoriete ploeg terwijl je kans maakt om geld te winnen. Toch zijn er een aantal factoren waarmee je rekening dient te houden om zoveel mogelijk winst te maken. De beste voetbalwedden tips en bookmakers vind je op deze pagina.

In onderstaande tabel vind je de beste bookmakers voor wedden op voetbal op een rij:

BookmakerVoordelenSchrijf je in
Unibet

 

unibet voetbal

Unibet TV, sports app, groot aanbod
Ladbrokes

 

ladbrokes voetbal

HD live stream, mobiele app, overzichtelijke website
betFIRST

 

betfirst voetbal

Cash-Out functie, betFIRST TV, voordelen voor nieuwe en trouwe klanten
Bwin

 

Bwin voetbal

Live overzichten, sport app, mooie voordelen
Circus

 

Circus voetbal

Gratis weddenschappen voor nieuwe spelers, goede live stream

Wedden op voetbal bij de beste Belgische bookmakers

Als je graag geld wilt inzetten op een bepaalde voetbalploeg is het belangrijk om eerst op zoek te gaan naar een betrouwbare bookmaker. Een goede bookmaker beschikt over een groot sportaanbod, een vlotte website, een handige mobiele app, voldoende functies om in te zetten en voordelen voor nieuwe spelers. Hieronder bespreken we de beste Belgische bookmakers voor spelers die graag wedden op voetbal.

unibet voetbalUnibet

Als er één bookmaker zich echt onderscheidt van de rest is het Unibet wel. Deze aanbieder heeft een jarenlange ervaring opgebouwd en richt zich vooral op voetbal als voornaamste sport. Alle mogelijke voetbalwedstrijden zijn aanwezig. Zowel kleine, lokale wedstrijden als grote competities in binnen- en buitenland. Denk maar aan de Jupiler Pro League, de Eredivisie, La Liga, Serie A, de Premier League enzovoort.

unibet voetbal

Voetbalwedstrijden bekijken via live stream kan dankzij Unibet TV. Alle geregistreerde gebruikers met een positief speelsaldo kunnen gebruik maken van Unibet TV en zo alle competities bekijken in real time. Dit kan zowel via de desktop als de mobiele sport app van Unibet. Mobiel wedden gaat erg gemakkelijk via de app dankzij de overzichtelijke lay-out en handige functies om te wedden.

ladbrokes voetbalLadbrokes

Ladbrokes is eveneens een zeer populaire bookmaker als het op wedden op voetbal aankomt. Deze sport wordt hier erg uitgebreid vertegenwoordigd. Je kunt bij Ladbrokes inzetten op vriendschappelijke voetbalwedstrijden, maar ook op alle bekende nationale en internationale competities.

In de sportrubriek van Ladbrokes vind je meteen de wedstrijd die je zoekt dankzij de overzichtelijke indeling van de site. Live wedden kan heel eenvoudig via de kwalitatieve HD live stream die beschikbaar is voor geregistreerde gebruikers. Daarnaast beschikt deze operator ook over een uitstekende mobiele applicatie waarmee je op elke moment en van waar dan ook live of pre-match inzetten kan plaatsen op je gewenste voetbalwedstrijd.

Ladbrokes wedden op voetbal

betfirst voetbalbetFIRST

betFIRST trekt vooral sportliefhebbers aan en dat heeft ongetwijfeld te maken met het unieke en uitgebreide sportaanbod van deze bookmaker. Als je bij ‘sport’ gaat kijken zie je meteen alle competities die in de kijker staan en dat zijn vooral voetbalwedstrijden: Jupiler Pro League, Transfer Specials, oefenwedstrijden, Champions Leagues kwalificaties,… Wat ook erg leuk is bij betFIRST is dat je gebruik kan maken van diverse functies zoals de Cash-Out. Hiermee kun je vroegtijdig je winst terugtrekken of ophalen.

Via betFIRST TV kun je de verschillende wedstrijden live bekijken en de live kalender raadplegen. De live streaming is enkel beschikbaar bij spelers die een geregistreerd account hebben bij betFIRST en over een klein bedrag speelgeld beschikken op hun account.

betFIRST TV

Bwin voetbalBwin

Wedden op voetbal bij Bwin betekent dat je kunt inzetten op voetbalwedstrijden uit België en ver daarbuiten. Je zult merken dat het totale aanbod aan sportweddenschappen iets kleiner is dan dat van Unibet of Ladbrokes, maar wat voetbal betreft heb je hier zeker voldoende opties. Uniek bij Bwin is dat je nu ook op maat gemaakte weddenschappen kunt plaatsen met de functie ‘Build a bet’.

Live wedden op voetbal behoort ook tot de mogelijkheden via de live streaming. Wat erg handig is, is dat je meteen een live overzicht te zien krijgt van de Belgische en internationale hoogtepunten. Daarnaast beschikt Bwin ook over een mobiele sport app waarmee je zowel vóór als tijdens de wedstrijd kan inzetten.

Bwin wedden op voetbal

Circus voetbalCircus

Circus kennen de meeste mensen vooral omwille van de online casinospellen. Toch beschikt deze bookmaker ook over een aparte sportrubriek. Wil je op wedden op voetbal? Dan heb je bij Circus zeker voldoende mogelijkheden met alle bekende wedstrijden uit België, maar ook wedstrijden uit andere landen van de wereld. Aan de linkerzijde van je scherm zie je meteen welke competities er trending zijn zoals de Europa League en de Champions League.

Je krijgt hier de keuze om pre-match in te zetten of live. In de handige kalender zie je meteen welke voetbalwedstrijden er op dat moment live worden uitgezonden. De kwaliteit van de live streaming is bovendien erg goed.

Voetbalwedden tips

Wil je zo slim mogelijk wedden op voetbal? Dan zijn er toch wel wat zaken die je goed in je achterhoofd moet houden. Voetbalwedden is erg leuk en spannend, maar je wilt natuurlijk niet het risico lopen om een hoop geld te verliezen. Met behulp van de volgende voetbalwedden tips wordt je gokavontuur zeker een succes!

Houd je budget altijd goed in de gaten

Deze tip is vooral nuttig voor beginnende spelers. Het is niet erg verstandig om ongelimiteerd te gaan inzetten op je favoriete ploeg. Je bent er misschien vrij zeker van dat ze gaan winnen, maar onthoud dat er altijd een kans is dat je toch verliest. Stel dus op voorhand een vast bedrag in dat je gaat inzetten en overschrijd dit niet. Zet ook niet meteen met een heel hoog bedrag in, maar met een bedrag dat past bij jouw mogelijkheden.

Maak het niet te moeilijk

Zoals je kunt merken bij de verschillende bookmakers zijn er heel veel verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen. Als je pas gaat wedden op voetbal is het echter aan te raden om je weddenschap niet te ingewikkeld te maken. Kies voor enkelvoudige weddenschappen waarbij je bijvoorbeeld op de winnaar gaat inzetten. Eens je wat verder gevorderd bent in het voetbalwedden, kun je je gaan wagen aan gecombineerde of syteemweddenschappen.

voetbalwedden tips

Houd rekening met de noteringen

De noteringen verschillen van bookmaker tot bookmaker. Deze cijfers bepalen hoeveel winst je met een bepaalde weddenschap kunt maken. Hogere noteringen betekenen dat je inzet met een hoger cijfer vermeerderd wordt als je wint. De noteringen hangen af van hoe groot het risico is dat je neemt. Gok je bijvoorbeeld op een voor de hand liggende ploeg die al meermaals wedstrijden gewonnen heeft, dan zullen de noteringen wat lager liggen. Zet je in op de underdog, dan kun je meestal profiteren van hogere noteringen.

Ook het moment waarop je inzet heeft een invloed op de odds. Zet je bijvoorbeeld enkele dagen vóór de start van de wedstrijd in, dan zul je van hogere noteringen kunnen genieten dan spelers die live inzetten.

Wees geïnformeerd

Wil je een weloverwogen weddenschap plaatsen, dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de ploegen en de spelers. Bekijk op voorhand goed de statistieken en analyseer de ploegen op basis van hun geschiedenis. Zijn er belangrijke spelers uit de running door een blessure? Hoe zijn de weersomstandigheden? Dit zijn allemaal factoren die een invloed kunnen uitoefenen op het eindresultaat. Wees dus goed geïnformeerd alvorens je je inzet plaatst.